Receptek
Linkek a témában:
Sütőtököt mindenkinek!
A sütőtök szezonja szeptembertől januárig tart. Ebből a vitaminokban gazdag zöldségből nemcsak desszerteket, de leveseket, köreteket is készíthetünk.
Rántott sütőtök
Olaszországban, főleg nyáron, népszerű csipegetnivaló a folyékony tésztába mártott, majd ropogósra sütött zöldség. Cukkini, padlizsán, zöldbab, articsóka, olívabogyó, gomba, répa, zsályalevél, és jól megy hozzá ízesítésnek a szardella. Nagy melegben, hideg sörrel finom előétel, de akár ebéd vagy uzsonna lehet belőle.
Meghatározás
Zöldségek bemutatása abc-rendben. Minden, amit az adott zöldségről tudni kell, és néhány kedvcsináló recept. Az oldalon megtalálhatóak még a zöldségtermesztéssel, -feldolgozással, piaccal, kereskedelemmel kapcsolatos linkek.